Uitspraken

 

De redactie heeft 3 uitspraken van Fethullah Gulen voor u uitgekozen.
1. Fethullah Gulen: (videobandje 4): “De justutie en politie zullen onze steun verwachten. Zoals de militairen ook onze steun verwachten.”
Fethullah Gulen beweert in een video bandje 4 dat hij voor altijd aan de kant van militairen  en politiemensen is.
Hij wil graag een betekenis hebben voor het leger en de politie.
Hij wil alles opofferen voor de veiligheid van het land Turkije.

2. Fethullah Gulen: “De kafirs, ongelovigen, God heeft hun de weg naar geloven in Koran geopend De plaatsvervanger van Mohammed wilde hun rechtwaardig begeleiden en regeren. Maar ze hebben alle mooi voordelen bleven ontkennen en ondankbaar geworden.
M.a.w. Ze hebben de profeet vermoord, de vertegenwoordiger van rechtwaardigheid gemarteld.
Net als deze moet je verrassen dat deze mensen “ongelovigen” gemarteld zullen zijn. Aan de ene kant wordt er over hun toekomst verteld, aan de andere kant door de verrassing gewaarschuwd.
De mensen die de versies van Koran van Allah ontkennen en de profeet vermoordt hebben (de moordenaars), geef maar hen de verrassing zo dat ze mishandeld worden.
De mensen die de versies van Koran ontkennen, brengen wij hun in de vuur tot dat ze geen pijn meer voelen want de vel van hen helemaal verbrand zouden zijn, vervangen wij hun verbrande vel met een andere nieuwe vel. Zo dat ze regelmatig pijn van voelen. God is de enige beheerder en baas.” (een vers uit de Koran: Nisa 5/46) Fethullah Gulen, boek: Kuran’dan Idrake Yansiyanlar, p.139.

3. Fethullah Gulen en het Vaticaan (Cd )
“Het Vaticaan en de missionarissen zitten achter de bloedbaden, die overal in de wereld plaatsvinden. Het nest van de hyena, het nest van cobra bloed vergieten daar achter zit het Vaticaan. Ook het bloed dat gevloeid heeft in Kashmir.
Ze hebben in Amerika en in Duitsland gelobbyd.
Als hen ergens ter wereld iets kleins aan Christenen overkomt, worden hemel en aarde bewogen. Ze schrijven overal brieven heen om Kashmir, Palestina, Somalie en Sudan in te nemen.”

Opmerking van de redactie
Wij vragen ons af waarom zo’n man met zulke uitspraken welkom is in alle Europese landen en zijn organisatie krijgt zoveel subsidie in Europese landen.

 

 

 

 

Gulen: Jihad moet nu direkt plaats vinden. (zie feiten)

Gulen: De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in. (zie feiten)

Sibel Edmonds:

"Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA"

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws


 
Fethullah Gulen:"Het doel is hier hen (vert. de mensen die ons tegenwerken) te laten straffen, onder andere gaan jullie advocaten omkopen en rechters omkopen."