Recrutering

 

Rekrutering bij Fethullah Gulen’s beweging:
Er zijn bepaalde mensen, die zich daarmee bezighouden binnen de Fethullah Gulen beweging.  Meestal worden ze “hodja” genoemd.  In bijna alle steden hebben ze een “hodja” die dat werk doet.  In de groep van “hodja’s die zich bezig houdt met rekrutering, bestaat er ook een hoofd “hodja”.  Als de “hodja” iemand wil rekruteren en het is hem niet gelukt, gaat hij hulp vragen van de hoofd “hodja”. In alle Europese landen hebben ze ook vertegenwoordigers voor dit werk. Vooral richten ze zich op de jongeren. En kiezen daarvoor de armoedigste buurten uit.
Ze benaderen de jongeren meestal op hun nationalistische tendensen. Totdat de “hodja” volledige erkenning van de jongens krijgt, praat de “hodja” niet over “jihad” kwesties. Het zal een paar jaar duren, totdat ze de jongens  voor de “jihad” benaderen. Bij sommige jongens bijvoorbeeld van wie de ouders bij de overheid werken, gaan ze bijna nooit direct over de “jihad” praten.
Ze gaan ook per persoon kijken of hij, of zij interesse voor religie heeft.
Ze zijn altijd heel chique en elegant gekleed, ze praten ook met respectvolle woorden. Ze gebruiken af en toe truckjes om bij de jongens rechtvaardig over te komen.
Er wordt een groep jongens en meisjes gekozen, om over de jihad kwestie te spreken. De gekozen jongens zijn geestelijk en fysiek klaar om verder met geheime opdracht uit te voeren. Hij/Zij heeft zich zelf 100 % procent voor de religie, de sharia  gegeven. En ze laten zich door de ‘hodja’ besturen.
* “hoca: imam en wijze man.


 

Gulen: Jihad moet nu direkt plaats vinden. (zie feiten)

Gulen: De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in. (zie feiten)

Sibel Edmonds: "Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA"

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws