Over Gülen

Bron: Nedim Sener
gepubliceerd: 30.05.2003

Rapport van de officier van Justitie in Amerika (VS):
d.d. 4 juni 2008.
F.G. beweert dat hij een bevoegd religieus man is en dat hij in de richting van onderwijs activiteiten ontplooit. Gezien zijn dossier, bestaan er enkele bewijsstukken dat hij zo is. Wat hij doet is dat hij voor geld academische mensen inhuurt. M.b.v. hen laat hij zijn visie bediscussiëren. Op kosten van betaling laat hij zijn visie bediscussiëren en beschrijven. Die bewijsstukken laten zien dat hij in de politiek en de religie actief is; dat hij een groep mensen bestuurt. Hij beweert dat hij internationaal respect krijgt. Maar hij is niet buitengewoon talentvol en hij is niet eens onderwijzer. Aan de hand van de bewijsstukken kunnen wij zien dat hij ‘big business’ doet en een religieus en een politiek leider is.
Omdat hij grote handelsprojecten heeft en geld voor financiering heeft, de hoeveelheid geld, maakt hem interessanter voor Iran, Turkije en Saoedi-Arabiër. De aanwijzingen geven de visie dat de CIA voor deze projecten samenwerking verleent..


 

 

Cengiz Aytmatov: "In de media lees je over Fethullah Gulen altijd een leuk verhaal, dat helaas niet klopt.

 

Gulen: "Jihad moet nu direkt plaats vinden." (zie feiten)

Gulen: "De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in." (zie feiten)

Sibel Edmonds:

"Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA"

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws