Nieuws

Luxemburg
gepubliceerd: 3 april 2010


Quotes uit een boek van F.G. onder schuilnaam.

Wat gaat er gebeuren met de mensen die in niet-moslimland geboren zijn?“ De mensen die buiten de moslimlanden geboren zijn zoals Parijs. London en Moskou, omdat ze niet de mogelijkheden hebben waar wij over beschikken. Wie van de ongelovigen de uitnodiging om tot de Islam over te gaan van die islamieten niet accepteren en niet positief beantwoord worden, zij gaan naar de hel. Niet alleen de hunnen maar ook die in ons land geboren zijn en niet de opdrachten van Mohammed opvolgen, zij gaan ook naar de hel.” (blz. 61 /62).

Hij vertelt  in zijn boek over de rekrutering door islamieten indertijd gedaan zijn. En uiteindelijk veroordeelt F.Gulen "de muslims die in de niet- moslimlanden leven, omdat ze de mensen die niet muslims zijn niet gerekruteerd hebben. Bijvoorbeeld de islamitische minderheden, die in Parijs, London en New York leven. Achteraf zullen ze er spijt van krijgen en zeggen: “-wat jammer voor ons, wij konden die mensen niet laten bekeren”.


 


Cengiz Aytmatov: "In de media lees je over Fethullah Gulen altijd een leuk verhaal, dat helaas niet klopt."
 

Gulen: Jihad moet nu direkt plaats vinden. (zie feiten)

Gulen: De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in. (zie feiten)

Sibel Edmonds:

"Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA"

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws