Netwerken

 

Netwerken
De Fethullah Gulen-beweging heeft in alle landen een netwerk bij openbare instituties, zoals de diverse politiediensten, de officieren van justitie, de politieke partijen en de wetenschap.
Ze infiltreren in belangrijke afdelingen binnen het openbaar bestuur van veel landen, zodat ze informatie kunnen verzamelen voor verschillende geheime diensten.
Contacten met Alperen’s, Ergenekon’s, jihadisten.
De Fethullah Gulen beweging in Nederland heeft goede banden met de religieuze tak van de Grijze Wolven, de Alperenler (een religieuze organisatie die te vergelijken is met de Hizbullah beweging die internationaal actief is) en in Turkije met een groep gepen-sioneerde officieren. De deuren van de moskeen van de genoemde groepen staan altijd voor de Fethullah Gulen’s beweging in Nederland open. Hier worden de boeken, tijdschriften, videocassettes en kranten van Fethullah Gulen verspreid. Als hij  een demonstratie wil organiseren, organiseert hij ook via deze genoemde organisaties.  


 

Gulen: Jihad moet nu direkt plaats vinden. (zie feiten)

Gulen: De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in. (zie feiten)

Sibel Edmonds: "Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA"

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws