Home > Feiten

Anti-Westerse uitlating: Goddeloze Europa

Citaat van Fethullah Gulen op video:
“Mijn god, in alle uithoeken van de wereld worden er problemen gemaakt, door allerlei redenen te verzinnen, waarmee onze mensen worden vermoeid en de ene na de andere ruzie volgt.
Wij dachten dat wij het in de 19e eeuw  goed zouden krijgen, maar wij hebben het niet goed gekregen. In de 20ste eeuw hebben wij ook de gelegenheid niet kunnen pakken, in de 21ste eeuw zijn wij op weg naar de totale controle door buitenstaanders, wij vragen de bescherming van god.
Er zijn op aarde welgeteld een paar honderd miljoen van onze natie en misschien wel een miljard mensen op de wereld, die richting Mekka bidden. Deze mensen, allen moslims, zijn speelbal in de hand van het verenigde, goddeloze, niets ontziende en ongelovige Europa van gisteren; ze worden heen en weer geslingerd, van rechts naar links en andersom; ze worden onder de voet gelopen en als dood achtergelaten.” 

"Huiswerkklub dekmantel Turkse prediker Fethullah Gulen."

Agnes Jongerius voorzitter van de vakbond FNV: "In tussen zijn er aanwijzingen dat die begeleiding wordt gebruikt voor het werven van jongeren voor de Gulen beweging"

"De Witte Tulp zou behoren tot de omstreden beweging van de Turks-islamitische prediker Fethullah Gulen."

 

 

 

Meer Info

Video's

 Foto's

Belangrijke figuren

Dissidenten

Uitspraken

Illegaliteit

Netwerk

Recrutering

Schandalen

Het laatste nieuws