Home > Feiten

Anti-Westerse uitlating

Bron: Fethullah Gulen, Kuran’dan Idrake Yansiyanlar, p.139.

De kafirs, ongelovigen, God heeft hun de weg naar geloven in Koran geopend De plaatsvervanger van Mohammed wilde hun rechtwaardig begeleiden en regeren. Maar ze hebben alle mooi voordelen bleven ontkennen en ondankbaar geworden.
M.a.w. Ze hebben de profeet vermoord, de vertegenwoordiger van rechtwaardigheid gemarteld.
Net als deze moet je verrassen dat deze mensen “ongelovigen” gemarteld zullen zijn. Aan de ene kant wordt er over hun toekomst verteld, aan de andere kant door de verrassing gewaarschuwd.
De mensen die de versies van Koran van Allah ontkennen en de profeet vermoordt hebben (de moordenaars), geef maar hen de verrassing zo dat ze mishandeld worden.
De mensen die de versies van Koran ontkennen, bringen wij hun in de vuur tot dat ze geen pijn meer voelen want de vel van hen helemaal verbrant zouden zijn, vervangen wij hun verbrande vel met een andere nieuwe vel. Zo dat ze regelmatig pijn van voelen. God is de enige beheerder en baas. (Nisa 5/46)

"Huiswerkklub dekmantel Turkse prediker Fethullah Gulen."

Agnes Jongerius voorzitter van de vakbond FNV: - "In tussen zijn er aanwijzingen dat die begeleiding wordt gebruikt voor het werven van jongeren voor de Gulen beweging"

-"De Witte Tulp zou behoren tot de omstreden beweging van de Turks-islamitische prediker Fethullah Gulen."

Bron: Volkskrant

19.11.2010

 

 

 

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteiten
Netwerk
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws