Fethullah Gulen: "De kafirs, ongelovigen, God heeft hun de weg naar geloven in Koran geopend De plaatsvervanger van Mohammed wilde hun rechtwaardig begeleiden en regeren. Maar ze hebben alle mooi voordelen bleven ontkennen en ondankbaar geworden.
M.a.w. Ze hebben de profeet vermoord, de vertegenwoordiger van rechtwaardigheid gemarteld.
Net als deze moet je verrassen dat deze mensen “ongelovigen” gemarteld zullen zijn. Aan de ene kant wordt er over hun toekomst verteld, aan de andere kant door de verrassing gewaarschuwd.

De mensen die de versies van Koran van Allah ontkennen en de profeet vermoordt hebben (de moordenaars), geef maar hen de verrassing zo dat ze mishandeld worden.

De mensen die de versies van Koran ontkennen, bringen wij hun in de vuur tot dat ze geen pijn meer voelen want de vel van hen helemaal verbrant zouden zijn, vervangen wij hun verbrande vel met een andere nieuwe vel. Zo dat ze regelmatig pijn van voelen. God is de enige beheerder en baas. (Nisa 5/46)" F.G. ," Kuran’dan Idrake Yansiyanlar, p.139.

 


Cengiz Aytmatov: "In de media lees je over Fethullah Gulen altijd een leuk verhaal, dat helaas niet klopt."
 

Gulen: "Jihad moet nu direkt plaats vinden." (zie feiten)

Gulen: "De Europeanen en de Turkse arbeiders zijn de ongelovigen en gaan zeker de hel in." (zie feiten)

Sibel Edmonds:

"Volgens de documenten: Gulen, spion van de CIA.
Het feit dat de aanklagers in de rechtbank documenten citeren die claimen dat Gulen ten dele gefinancierd is door de CIA
"

Cengiz Aytmatov: "Gulen is tegen de westerse beschouwing"

 

 

 

Meer Info

Video's
Foto's
Belangrijke figuren
Dissidenten
Uitspraken
Illegaliteit
Netwerken
Recrutering
Schandalen
Het laatste nieuws